Raadsleden geïnstalleerd, fractieassistenten benoemd

Tijdens de raad van 29 maart 2018 zijn de nieuwe raadsleden geïnstalleerd. Op de foto zijn drie van de vier raadsleden van De Liberalen te zien: Frans Pouw, Winny Toersen en Jorrit Eijbersen. Fractievoorzitter Hein Hoitink was helaas verhinderd.

Naast de zeventien raadsleden werden ook vier fractieassistenten benoemd. Voor De Liberalen betreft het Fred Schenk en Marijn de Vries. Omdat Marijn niet op de kandidatenlijst stond, zijn tijdens de raad zijn geloofsbrieven onderzocht. Hierna konden alle vier de fractieassistenten benoemd worden.

Allemaal veel succes de komende periode.

Foto’s: gemeente Bunnik

Hein Hoitink lijsttrekker voor de Liberalen

Hein Hoitink (D66), een vertrouwd gezicht in de Bunnikse politiek, is gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen. Eerder was hij wethouder, fractievoorzitter en lijsttrekker. Wethouder Jorrit Eijbersen (VVD) is opnieuw kandidaat voor het wethouderschap. De Liberalen is een Bunnikse samenwerking tussen D66, de VVD en overige liberalen en zit als zodanig al voor de tweede raadsperiode in de coalitie.

Beëdiging Frans Pouw tot raadslid


Tijdens de raadsvergadering van 26 oktober 2017 is Frans Pouw voor De Liberalen als raadslid beëdigd. Burgemeester Roland van Schelven nam hem de eed af. Frans Pouw kon direct aan de slag en ging in debat met het CDA over een amendement voor woningbouw op het CNV terrein in Odijk. Pouw liep al enige tijd mee als fractie assistent.

Afscheid Jacqueline Sweerts


Jacqueline Sweerts heeft tijdens de raadsvergadering van 26 oktober 2017 afscheid genomen. Vanwege een verhuizing naar een andere gemeente mocht zij niet doorgaan met haar raadswerk. Fractievoorzitter Hein Hoitink bedankt haar namens de fractie voor haar jarenlange inzet en wenst haar veel succes in haar nieuwe gemeente.